Gastenboek

Благодарю!

Благодарю! Интересно очень )

Джиппинг в Геленджике


Ведущее рекламное агентство в Санкт-Петербурге

Рекламное агентство в Санкт-Петербурге - <a href=>instagram.com/agencystark/</a>
предлагает Вам привлечь клиентов в свой бизнес, поднять продажи,
увеличить выручки! Мы являемся доверенными партнерами Вашего бизнеса.
Занимаемся всем спектром услуг:
Интернет-реклама, реклама на транспорте, OUTDOOR-реклама, INDOOR-реклама,
выставочное оборудование, roll up, press wall, создание сайтов.

enviable site Jarle Thorsen Truth

good web site Jarle Thorsen SiteTalk Reviews

zwalczanie komarów

Hello. And Bye.

Gizmo

Gizmo woont inmiddels alweer 3 weken bij mij in Haarlem. Met bijna 12 Kg wordt het al een hele kerel. Vanaf de eerste week mee op de werkwagen... helemaal goed....bij mij thuis, bij mijn vriendin, vreemde honden en nieuwe situaties; met zijn coole karakter is het tot nu toe een gemakkelijke hond. Enige minpuntje; het is nogal een vroege ochtendhond. Steeds meer energie en kracht... prachtig! Binnenkort starten met trainen op gehoorzaamheid.
Een echte makker

Gefeliciteerd!!!

Van harte gefeliciteerd met jullie G-nest. Zullen vast ook weer fantastisch mooie honden worden. Met Fenja gaat het hardstikke goed; ze heeft inmiddels de puppy,- beginners,- en gevordenencursus afgerond en we zijn net begonnen bij de recreanten. Ze is uitgegroeid tot een super eigenwijze, volhardende maar zeeeeeeeer sociale hond. We kunnen haar niet meer missen en dat zal voor de nieuwe eigenaren van het G-nest ook gaan gelden. Nogmaals gefeliciteerd en keep up the good work! Groetjes de bende van Broekx & Fenja

Re:Gefeliciteerd!!!

Dank je wel!
Fijn om te horen dat Fenja het zo goed doet.
De nieuwe pups groeien als kool.
Groetjes van ons allemaal en een knuffel voor Fenja.

Re:Gefeliciteerd!!!

haha klinkt goed allemaal fam Broekx! Er komt begin juni een lief meisje uit het G-nest hier naar Limburg. Kijk er naar uit. Roepnaam wordt Chess en stamboomnaam Gaille. Heb je als voorpret wellicht een leuke foto/fotos van Fenja?
Of vriendschapsverzoek via Facebook ook altijd leuk. Kunnen jullie meegenieten met wat het lieve boefje hier allemaal uit gaat halen en meemaakt:-)

Fenja

Beste John, Anne-Marie en de rest van de bende,

Nou, mn eerste week in huize Broekx zit er op! Pff wat zijn die mensen streng zeg...ik mag echt helemaal niks! Heb ik net een lekker tafelpootje of kasthoekje gevonden om op te knagen hoor ik weer "Foei Fenja". Tja, ik ben daar natuurlijk niet van onder de indruk...sterker nog; ik kijk gewoon wie de langste adem heeft en doe het gewoon nog een keer of vier. Die nieuwe baasjes vinden mij daarom een pittige tante, ik heb wel gezorgd dat ik de energie uit ze geslurpt heb. Kijk das namelijk heel eenvoudig; als ze 's nachts niet kunnen slapen zijn ze overdag te moe om op mij te letten, daar profiteer ik dan van! Dat was in ieder geval het plan, maar na vier dagen joenkeren en waarvan ze 2 dagen met oordoppen hebben geslapen hebben ze de bench verhuisd van de gang naar de woonkamer! Schandalig want nu sta ik naast de radio en val ik in slaap voordat ik nog maar een piep kan geven!
Ach die knuffels die ik overdag krijg maken veel goed, aan aandacht geen gebrek.
Ik houd jullie op de hoogte!
Lekkere lebber van Fenja

Oja...ook nog de groetjes van de rest van de familie natuurlijk ;)

Nieuw bericht