Gastenboek

Gizmo

Paul vd Pol | 25-06-2017

Gizmo woont inmiddels alweer 3 weken bij mij in Haarlem. Met bijna 12 Kg wordt het al een hele kerel. Vanaf de eerste week mee op de werkwagen... helemaal goed....bij mij thuis, bij mijn vriendin, vreemde honden en nieuwe situaties; met zijn coole karakter is het tot nu toe een gemakkelijke hond. Enige minpuntje; het is nogal een vroege ochtendhond. Steeds meer energie en kracht... prachtig! Binnenkort starten met trainen op gehoorzaamheid.
Een echte makker

Gefeliciteerd!!!

Fam Broekx | 09-04-2017

Van harte gefeliciteerd met jullie G-nest. Zullen vast ook weer fantastisch mooie honden worden. Met Fenja gaat het hardstikke goed; ze heeft inmiddels de puppy,- beginners,- en gevordenencursus afgerond en we zijn net begonnen bij de recreanten. Ze is uitgegroeid tot een super eigenwijze, volhardende maar zeeeeeeeer sociale hond. We kunnen haar niet meer missen en dat zal voor de nieuwe eigenaren van het G-nest ook gaan gelden. Nogmaals gefeliciteerd en keep up the good work! Groetjes de bende van Broekx & Fenja

Re:Gefeliciteerd!!!

Anne-Marie Geerts | 13-04-2017

Dank je wel!
Fijn om te horen dat Fenja het zo goed doet.
De nieuwe pups groeien als kool.
Groetjes van ons allemaal en een knuffel voor Fenja.

Re:Gefeliciteerd!!!

Rianne van der Veeke | 20-04-2017

haha klinkt goed allemaal fam Broekx! Er komt begin juni een lief meisje uit het G-nest hier naar Limburg. Kijk er naar uit. Roepnaam wordt Chess en stamboomnaam Gaille. Heb je als voorpret wellicht een leuke foto/fotos van Fenja?
Of vriendschapsverzoek via Facebook ook altijd leuk. Kunnen jullie meegenieten met wat het lieve boefje hier allemaal uit gaat halen en meemaakt:-)

Fenja

fam Broekx | 09-04-2016

Beste John, Anne-Marie en de rest van de bende,

Nou, mn eerste week in huize Broekx zit er op! Pff wat zijn die mensen streng zeg...ik mag echt helemaal niks! Heb ik net een lekker tafelpootje of kasthoekje gevonden om op te knagen hoor ik weer "Foei Fenja". Tja, ik ben daar natuurlijk niet van onder de indruk...sterker nog; ik kijk gewoon wie de langste adem heeft en doe het gewoon nog een keer of vier. Die nieuwe baasjes vinden mij daarom een pittige tante, ik heb wel gezorgd dat ik de energie uit ze geslurpt heb. Kijk das namelijk heel eenvoudig; als ze 's nachts niet kunnen slapen zijn ze overdag te moe om op mij te letten, daar profiteer ik dan van! Dat was in ieder geval het plan, maar na vier dagen joenkeren en waarvan ze 2 dagen met oordoppen hebben geslapen hebben ze de bench verhuisd van de gang naar de woonkamer! Schandalig want nu sta ik naast de radio en val ik in slaap voordat ik nog maar een piep kan geven!
Ach die knuffels die ik overdag krijg maken veel goed, aan aandacht geen gebrek.
Ik houd jullie op de hoogte!
Lekkere lebber van Fenja

Oja...ook nog de groetjes van de rest van de familie natuurlijk ;)

Re:Fenja

Familie Geerts | 12-04-2016

Hallo familie Broekx

Ja wij hadden op facebook natuurlijk al wel het een en ander gezien en hadden al in de gaten Fenja dat jij een kleine, maar ontzettend lieve deugniet bent.
Het zal jou aan knuffels niet ontbreken met die lieve meiden om jou heen. Een dikke knuffel Fenja van ons allemaal en laat wel het meubilair heel, dat hadden we toch afgesproken!

Groetjes familie Geerts

Ruud

Martijn en Kitty | 09-04-2016

Hallo fam. Geerts,
De reis met Ruud ging hartstikke goed. Na verkennen van zijn nieuwe huis ligt hij nu lekker te slapen. Ook kennis maken met de kat verliep boven verwachting goed.
Bedankt voor alle goede zorgen!
Groeten,
Martijn en Kitty

Re:Ruud

Familie Geerts | 12-04-2016

Hallo Martijn en Kitty

Fijn om te horen dat het met Ruud goed gaat.
Geniet lekker van hem en geef hem een dikke knuffel van ons allemaal.
Groeten, familie Geerts

de keuze was reuze

Mart, Sandra, Raquel en Lenka | 14-03-2016

De zondag alweer voorbij helaas, we hadden echt wel uren kunnen blijven knuffelen. Welke pup gaat bij ons wonen, roze, geel of toch maar paars of oranje? Uiteindelijk wordt 'puppy geel' onze nieuwe huisgenoot!
En wat zijn we blij...bedankt voor het goede advies en dat jullie meedenken, erg fijn! We voelen ons erg welkom en geen enkele vraag is vreemd of teveel. Nu nog wachten...wachten en wachten...
We kijken uit naar de dag dat we Fenja, want zo noemen we 'puppy geel' vanaf nu, een gouden mand mogen geven. Bij deze nogmaals een bedankje aan heel de familie Geerts, want ja, ook dochters en zoon zijn betrokken en leven mee...
En terwijl zij de laatste loodjes gaan zorgen, gaan wij nog ecen wachten....zucht ;) ;) ;)

Re:de keuze was reuze

Anne-Marie Geerts | 15-03-2016

Hallo familie Broekx. Dank jullie wel voor zoveel lof. Het was weer reuze gezellig jullie bezoekje. Fenja(puppy geel) is een lekker speels knuffeltje. We hebben haar al ingefluisterd dat ze het bij jullie meiden heel goed gaat krijgen en dat ze veel aandacht zal krijgen en bewonderd zal worden. Wij gaan nog enkele weekjes goed voor alle puppy's zorgen. Nog even aftellen Sandra. Groetjes familie Geerts.

Onderdelen 1 - 10 van 77
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht